اختصاص ۱۳۰۰ میلیارد برای تجاری‌سازی طرح‌های دانش‌بنیان در قزوین

رئیس پارک علم و فناوری استان قزوین با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه‌های سه‌جانبه میان استانداری، پارک علم و فناوری و معاونت علمی ریاست‌جمهوری گفت: در همین راستا ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تجاری‌سازی طرح‌های دانش‌بنیان در قزوین اختصاص یافته است.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل پارک علم و فناوری قزوین به نقل خبرگزاری ایمنا از قزوین، جعفر احمدی ظهر امروز _‌یک‌شنبه بیست‌ودوم مهر_ در نشست خبری با اصحاب رسانه استان قزوین اظهار کرد: استان قزوین بر اساس ارزیابی شاخص‌های ۱۰ گانه از جمله کارآفرینی، هیأت‌های اندیشه‌ورز، افزایش تولید و صادرات دانش بنیان رتبه نخست توسعه اقتصاد دانش‌بنیان کشور را در میان ۳۱ استان کسب کرده است.

وی افزود: سطح علمی پارک علم و فناوری قزوین از سطح سوم به سطح دوم ارتقا پیدا کرده و با توجه به این ارتقای سطح نیروهای متخصص بیشتری جذب پارک علم و فناوری قزوین می‌شوند و البته برنامه‌های سطح اول پارک‌های علم و فناوری در قزوین اجرا می‌شوند.

راه‌اندازی ۴ مرکز رشد

رئیس پارک علم و فناوری استان قزوین با اشاره به اجرای طرح «گرنت همساز» خاطرنشان کرد: در این طرح وزارت علوم ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه به شش پارک علم و فناوری کشور تخصیص داده تا زمینه تبدیل ۱۰۰۰ ایده به محصول را مهیا کنند که در استان ما فراخوان ایده‌پردازی منتشر، ایده‌ها گردآوری شده و در مرحله داوری قرار داریم.

احمدی از راه‌اندازی چهار مرکز رشد در چهار شهرستان بزرگ استان قزوین خبر داد و تاکید کرد: پیش‌تر پارک علم و فناوری استان قزوین هیچ مرکز رشدی در شهرستان‌ها نداشت و از این نظر قبل از دولت سیزدهم جزو سه استان ضعیف محسوب می‌شدیم.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه‌های سه‌جانبه میان استانداری قزوین، پارک علم و فناوری و معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری گفت: در همین راستا ۱,۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه و تجاری‌سازی طرح‌های دانش‌بنیان و فناورانه در قزوین اختصاص یافته است.

ساخت دو کارخانه کوچک‌شده برای تولید سریع محصولات

رئیس پارک علم و فناوری استان قزوین هوشمندسازی کشت در دشت قزوین، توسعه صندوق‌های پژوهش فناوری و تقویت ایمنی جاده‌های استان را از طرح‌های دانش‌بنیان اولویت‌داری برای تجاری‌سازی دانست و اضافه کرد: دو مرکز نمونه‌سازی و ساخت سریع محصولات را امسال راه‌اندازی کردیم.

احمدی ادامه داد: این دو مرکز در واقع از نوع «فب‌لب» یا همان کارخانه‌های کوچک‌شده تولید سریع محصولات هستند که در این مراکز صنایع و مراکز علمی و فناوری می‌توانند ایده خود را به نمونه محصولات تبدیل کنند و کارایی و ایرادات آن‌ها را مورد بررسی قرار دهند.

 


برچسب‌ها :