صبح امروز دوشنبه 22مردادماه مدیرکل دفتر پژوهش و فناوری ساتبا ( سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره ور برق ) در راستای افزایش همکاری های فی مابین با رئیس پارک علم و فناوری قزوین، دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل پارک علم و فناوری قزوین، جعفر احمدی رئیس پارک علم و فناوری قزوین، در این دیدار ضمن بیان این مطلب که شرکت ها و واحدهای مستقر در پارک علم و فناوری در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر و بهره ور برق فعالیت های خوبی را به سرانجام رسانده اند، گفت: با تمام توان در راستای افزایش همکاری های فی مابین از هیچ حمایتی دریغ نخواهیم کرد.
جعفر احمدی در ادامه افزود : مجموعه پارک علم و فناوری قزوین با 161 واحد فناور فعالیت های زیادی در زمینه های مختلف انجام داده است و انرژیهای تجدیدپذیر و بهره ور برق یکی از این زمینه هایی است که شرکت های این مجموعه حرف های زیادی برای گفتن دارند.
قزوین، استانی با ظرفیت بالا
مدیرکل دفتر پژوهش و فناوری ساتبا پس از دیدار با رئیس پارک علم و فناوری قزوین، در نشستی که با حضور شرکت های مرتبط در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر و بهره ور برق برگزار شد، گفت : استان قزوین در زمینه های مختلفی علمی و عملی از پتانسیل بالایی برخوردار است و در همین راستا فعالیت نیروی تجدید پذیر ظرفیت های آبی و بادی در استان قزوین توانسته کمک شایانی به کشور کند.
اکبر شعبانی کیا، افزود : انرژی حاصل از گرمای زمین برای تولید برق، حرارت منزل و مصارف صنعتی قابل استفاده است، اگر چه هزینه ساخت نیروگاه با حرارت زمین زیاد است ولی هزینه انرژی آن خیلی کم است و در حقیقت مجانی به حساب می آید و چنین نیروگاههایی آلودگی کمتر و مساحت کمی را اشغال می کنند.
وی همچنین با اشاره به این مطلب که در تابستان ناترازی انرژی و گرما به خوبی حس می شود و با توجه به منابع تجدید پذیر میتوان از این کمبود گذر کرد، اظهار کرد : در همین راستا و در سال گذشته برنامه ملی توسعه سامانه ها و زنجیره منابع تجدید پذیر تدوین شده که در بازه پنج ساله باید محقق شود.
این مقام مسئول اضافه کرد : انرژی های تجدید پذیر در 5 دسته کلی تقسیم می شوند و در حال حاضر جهان به هیدروژن سبز روی آورده است و این مهم سوخت هیدروژنی است که از طریق فناوری های انرژی تجدیدپذیر ایجاد می شود.
رئیس پارک علم و فناوری قزوین نیز در این نشست گفت : زیست بوم گسترده ای در سرتاسر کشور ایران وجود دارد که در این گستره باید تقاضا محور حرکت کرد.
جعفر احمدی در پایان پیشنهاد کرد : با همکاری دفتر پژوهش و فناوری ساتبا دوره ای با حضور شرکت ها و واحدهای مستقر در محل پارک علم و فناوری قزوین و در زمینه فعالیت های تجدید پذیر برگزار گردد تا به داخلی سازی این مهم عمل گردد.
وی همچنین اظهار کرد : از ساختمان دکتر علی اکبر صالحی این مجموعه نیز می توان برای راه اندازی پنل های خورشیدی استفاده کرد تا علاوه بر جلوگیری از مصرف مازاد برق به تولید آن نیز کمک گردد.
گفتنی است در پایان از چند شرکت فناور فعال در حوزه برق بازدید به عمل آمد.