
رئیس پارک علم و فناوری قزوین در پیامی ضمن گرامیداشت هفته بسیج، سالروز تاسیس این نهاد مقدس را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل پارک علم و فناوری قزوین متن این پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
بسیج شجره طیبه و درخت تنومند و پرثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می دهد. امام خمینی(ره)
هفته بسیج ، بزرگداشت جان فشانی هایی است که برای سربلندی و سرافرازی این سرزمین صورت گرفته است، گمان درستی نیست اگر بسیج را حاصل جنگ تحمیلی یا انقلاب اسلامی بدانیم .
بسیج، فهم درست، اعتماد، اراده و اخلاص امت اسلامی است که با ظهور اسلام تولد یافته و در ملت های مسلمان رشد کرده است. هوشمندی و تدبیر ارجمند حضرت امام خمینی (ره) و عدالت خواهی میلیون ها انسان با ایمان ، تنها تبلور دوباره بسیج در عصر حاضر بود .
احساس مسئولیت و تعهد در برابر انقلاب مهمترین و بارزترین ویژگی بسیج است .بسیج مظهر اتحاد و انسجام ملی ایرانیان است و این مفهوم در کلام مقام معظم رهبری(مدظله) نیز به زیبایی متجلی شده است: “بسیج در حقیقت، مظهر یک وحدت مقدّس، میان افراد ملت است. همه میدانهایى که بسیج در آن حضور پیدا کرده است، میدانهاى ملى است؛ میدانهاى مربوط به همت ملت ، مثل میدان دفاع مقدّس، میدان سازندگى و خدمات عمومى است.”
اینجانب هفته بسیج و سالروز تاسیس این نهاد مقدس را به تمامی بسیجیان دریادل به ویژه جامعه بسیجی استان قزوین تبریک عرض می نمایم و برای همه این عزیزان آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.
مصطفی مافی
رئیس پارک علم و فناوری قزوین