شرکت های دانش بنیان می توانند پشتیبان اقتصاد کشور باشند

رئیس پارک علم و فناوری قزوین گفت: شرکت های دانش بنیان و صنایع «های تک» می توانند کشور را از اقتصاد وابسته به نفت نجات دهند.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل پارک علم و فناوری قزوین، عصر سه شنبه در مراسمی با حضور علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، میثم پیله فروش  معاون اقتصادی استانداری، فاطمه محمدبیگی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی، صفاری مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان  و روسای دانشگاهها و شرکت های دانش بنیان ضمن تجلیل از خدمات سه ساله مصطفی مافی رییس سابق، جعفر احمدی بعنوان رییس جدید پارک علم و فناوری قزوین معرفی شد.

جعفر احمدی در این مراسم با تبریک روز قلم اظهارداشت: در دنیای فناور کنونی، موضوع اکوسیستم و زیست بوم مورد توجه است و به وفور استفاده می شود و در این عرصه امروز اکوسیستم های فناوری شکل گرفته که به صورت نهاده های وابسته تعریف شده است.

احمدی تصریح کرد: این اکوسیستم ها شکل گرفته اند تا زنجیره ایده تا تولید ثروت توسط شرکت های دانش بنیان را خلق و تکمیل کنند.

رئیس پارک علم و فناوری قزوین یادآورشد: مهمترین وظیفه پارک تبدیل قطب های فناور و دانش بنیان به مراکز تولید محصولات تجاری از ایده هاست و خوشبختانه امروزه موتور کسب و کارهای دانش بنیان روشن شده و با توسعه روزافزون شرکت های دانش بنیان و فناور شاهد دستاوردهای ارزشمندی در بخش های مختلف هستیم.

image_2022_7_6-0_5_44_285_tHG

وی اضافه کرد: در شرایط کنونی «اقتصاد منبع بنیان» به « اقتصاد دانش بنیان» تبدیل شده است زیرا باور داریم دیگر نفت نمی تواند اقتصاد کشور را اداره کند بلکه صنایع «های تک» و دانش بنیان بایستی پشتیبان درآمد کشور شوند.

احمدی بیان کرد: در پارک های علم و فناوری که نهادی مادی محور است برای سیستم های فناوری تبدیل کسب و کارهای دانش بنیان به عنوان موتور محرک محسوب می شود و در این راستا شبکه سازی اکوسیستم ها و تقویت بازیگران و نهادهای مختلف این سیستم ضرورت دارد.

وی اظهارداشت: در دوره مدیریت جدید تلاش خواهم کرد با بهره گیری از نیروهای جوان با انگیزه و نیز استفاده از تجارب و مشاوره افراد پیشکسوت در پیاده شدن اهداف تعیین شده حرکت کنیم.

رئیس پارک علم و فناوری قزوین تصریح کرد: تلاش می کنیم با بهره گیری از اکو سیستم فناوری در صنعت، کشاورزی و خدمات بتوانیم در تحقق شعار امسال و اجرای منویات مقام معظم رهبری اقدام کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

زبان سایت »