جلسه پیش رویداد تانا (توسعه اکوسیستم نوآوری استان‌ها) در استان قزوین برگزار شد

جلسه پیش رویداد تانا با مشارکت مدیران مراکز رشد استان و با حضور سرپرست معاونت فناوری و مدیران پارک علم و فناوری قزوین در سالن جلسات شهید اسکندری نژاد این مجموعه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل پارک علم و فناوری قزوین، پرویز اسدی سرپرست معاونت فناوری پارک علم و فناوری قزوین، با اشاره به برگزاری جلسه پیش رویداد تانا بیان کرد: از تمام شرکت‌ها و صنایع فعال در استان قزوین دعوت بعمل می‌آید تا نیازهای فناورانه خود را برای قرار گرفتن در اولویت‌های رویداد مساله محور تانا ارایه نمایند.

اسدی تشریح کرد: مطابق برنامه های تدوین شده در سال ۱۴۰۱ و با توجه به اهداف پارک علم و فناوری استان، توجه ویژه‌ای به برطرف کردن نیازهای فناورانه استان و حل معضلات با استفاده از ظرفیت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناوری خواهد شد و برگزاری اولین رویداد تانا در استان قزوین در همین راستا می‌باشد.

وی در ادامه اظهار داشت: بر اساس طرح تانا (توسعه اکوسیستم نوآوری استان‌ها)، پارک‌های علم و فناوری مشکلات، نیازها و همچنین توانایی‌های فناوری هر استان را شناسایی و در ادامه، نشست‌های تخصصی در خصوص راه کارهای حل مشکلات برگزار می‌کنند و زمینه برگزاری جلسات مختلف بین دستگاه‌های دارای نیاز فناورانه و شرکت‌های ارائه دهنده راه کار را هم نیز فراهم خواهند کرد.

سرپرست معاونت فناوری پارک علم و فناوری قزوین، افزود: در حال حاضر استان قزوین میزبان اولین دوره از برگزاری این طرح می باشد و این جلسه در راستای هم فکری و تبیین اهداف برگزاری رویداد تانا می‌باشد که برخی از موضوعات محوری آن شامل محیط زیست، گردشگری و صنایع دستی، کشاورزی هوشمند، ICT و سالمندی است.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

زبان سایت »