آغاز دومین رویداد رفع نیازهای فناورانه (تانا) در بخش کشاورزی در قزوین

دومین رویداد رفع نیازهای فناورانه (تانا) در بخش کشاورزی و نمایشگاه تخصصی این رویداد در قزوین فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل پارک علم و فناوری قزوین؛  دومین رویداد رفع نیازهای فناورانه (تانا) در بخش کشاورزی عصر شنبه در  محل پارک علم و فناوری قزوین کار خود را آغاز کرد.

این رویداد به مدت دو روز ۱۳ و ۱۴ اسفند ماه در قزوین برگزار می شود و ایده پردازان و شرکت های فناور و نیز نوآوری های نو ظهور در محورهای باغبانی، زراعت، گلخانه، افزایش بهره وری، طیور، دام و خوراک دام ایده ها و یافته های خود را ارائه می کنند.

photo_2023-03-04_22-27-30

رقابت پذیری در فناوری های پیشرفته، کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند از مباحث مطرح شده در این رویداد است.

این رویداد همراه با پنل های تخصصی ارائه نیاز  و عرضه فناوری و جلسات تخصصی رو در رو و تورهای بازدید فناورانه است.

عصر امروز شنبه همچنین نمایشگاه فناوری در بخش کشاورزی در محل پارک علم و فناوری قزوین افتتاح شد

شرکت های دانش بنیان و فناور محصولات و یافته های خود در زمینه های طراحی و تولید لوازم مدرن مرغداری گلخانه ای و کشاورزی،‌‌ سیستم های هوشمند تزریق داروی مکمل به خطوط آب کشاورزی و دام و طیور، سیستم هوشمند شمارش و تحلیل تولید تخم مرغ را در غرفه های نمایشگاه در معرض دید علاقمندان و کشاورزان قرار داده اند.

photo_2023-03-04_22-26-25

همچنین در دیگر غرفه های این نمایشگاه ساخت و طراحی اجرای سیستم هوشمند گلخانه، اتوماسیون گلخانه ای و  صنعتی، تولید حشرات مفید و عوامل مبارزه بیولوژیک با آفات کشاورزی، اندازه گیری دما و هدایت الکتریکی، چسب های گرما ذوب، کاربرد فاژ در بهبود سلامت بهداشت و صنعت، تولید سمپاش های توربولاینر جهت مبارزه با انواع مختلف آفات و بیماری ها در مزارع در ظرفیت های ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ لیتری، تولید دیزل ژنراتور و انواع بذر و پهبادهای کشاورزی به نمایش درآمده است.

photo_2023-03-04_22-28-50

این نمایشاه فردا 14 اسفند ماه نیز برپاست و کشاورزان و بهره برداران می توانند از آن دیدن کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

زبان سایت »