رویداد کارآفرینی فود استارت، در حوزه کاربرد گیاهان دارویی در صنایع غذایی ، هم زمان با هفته جهانی کارآفرینی در پارک علم و فناوری قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل پارک علم و فناوری قزوین، رویداد کارآفرینی فود استارت در حوزه کاربرد گیاهان دارویی در صنایع غذایی، چهارشنبه ۲۹ آبان ماه ۹۸هم زمان با هفته جهانی کارآفرینی در سالن همایش های شهید رجایی پارک علم و فناوری قزوین برگزار شد.

هدف از برگزاری این رویداد حمایت از شرکت های فناور و دانش بنیان و بازارسازی برای آن ها در سطح استان بوده است که استفاده از نظریات و تخصص جامعه نخبگان دانشگاهی و صنعتی، برای برنامه ریزی جهت تقویت چرخه صنعت و تولیدات در زمینه های مختلف علوم برای بومی سازی و به کارگیری فناوری های نوین، یک نیاز مهم است.

برگزاری رویداد کارآفرینی فود استارت توسط پارک علم و فناوری قزوین با همکاری شتاب دهنده هوشمند سلامت برگزار شد که فرصتی مناسب برای جمع آوری و ارزیابی ایده هایی در حوزه استفاده گیاهان دارویی در صنایع غذایی و حمایت از ایده های منتخب بود.

شایان ذکر ایت در این رویداد ۱۵ تیم در حوزه های دمنوش ها، طعم دهنده ها، نوشیدنی ها، عصاره ها، نگهدارنده ها و تغذیه سلامت به رقابت پرداختند که پس از دواری این طرح ها به تیم های اول تا سوم جوایز نفیسی اهدا گردید.

 

انتهای پیام/*
۹۸۰۸۲۹